Catalog.hr

Ponedjeljak, 25. 05. 2020. Online 327 korisnika
Država

Fero-Term - Naš team, misija i vizija.

 

Kvalitetna ponuda proizvoda i usluga te usmjeravanje na nove, svjetski priznate tehnologije, rezultirali su kontinuiranim rastom prihoda tvrtke Fero-Term.

Uspješno poslovanje i povećan obujam posla omogućili su i stvorili potrebu za rastom broja zaposlenih pa maloprodajni sektor tvrtke Fero-Term danas ponosno obuhvaća 370 djelatnika.
 
Pažnju koju posvećujemo kvalitetnom i profesionalnom odnosu sa klijentima i poslovnim suradnicima, prenosimo i na naše djelatnike. U tom smjeru razvoja, tvrtka Fero-Term je uvela kontinuiran sustav edukacije u koji uključuje poslovne partnere i djelatnike Fero-Term-a a isto tako organizira i druženja djelatnika i montera, radi razmjene profesionalnih iskustava i znanja.
 
Svi su djelatnici tvrtke Fero-Term visoko specijalizirani i profesionalno motivirani te se neprestano investira u njihovu daljnju edukaciju kako bi bili kvalificirani za rad s brojnim novim tehnološkim dostignućima kojima se asortiman tvrtke Fero-Term neprestano obnavlja.
Zahvaljujući osviještenom i kontinuiranom ulaganju u edukaciju djelatnika i poslovnih suradnika, tvrtka Fero-Term postala je sinonim za kvalitetu i zadovoljstvo klijenata.
 
 
Misija i vizija
 
Tvrtka Fero-Term oduvijek težila najinteligentnijim i najisplativijim rješenjima koja uz energetsku učinkovitost nude vrhunsku kvalitetu i pouzdanost.
 
Misao vodilja tijekom čitave povijesti poslovanja tvrtke Fero-Term je samo jedna;
 
Našem kupcu ponuditi širok asortiman keramičkih pločica , sanitarne opreme te opreme za centralno i solarno grijanje najpoznatijih, najkvalitetnijih svjetskih proizvođača, uz profesionalnu pomoć našeg tima a po najpovoljnijim cijenama.
Našu konkurentnost pred drugima, želimo steći isključivo zadovoljstvom svih koji su postali naši kupci kao i onih koje će to tek postati.
 
Izvor:  Fero-Term

Pregleda: 1281   Napisano: 05.07.2012. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u