Catalog.hr

Nedjelja, 28. 11. 2021. Online 315 korisnika
Država

Nagradama nema kraja dok Pivac naljepnice zbraja!

 

Nagradna igra: Nagradama nema kraja dok Pivac naljepnice zbraja!

Nagradna igra održava se na benzinskoj postaji Pivac, Mesne Industrije Braća Pivac d.o.o. iz Vrgorca, u razdoblju od 20.09.2015. do 24.12.2015. i ima samo jedno kolo.
 
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija biti će objavljena na internetskoj stranici www.pivac.hr.
 
Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji u razdoblju od održavanja nagradne igre kupe gorivo ili robu široke potrošnje u visini od minimalno 50 kn pa i više na prodajnom mjestu priređivača Mesne Industrije Braća Pivac d.o.o., i to na benzinskoj postaji Pivac iz Vrgorca, na adresi Šetalište Mate Raosa 5, 21 276 Vrgorac.
 
Kupci goriva i ostale robe iz asortimana benzinske postaje Pivac, Vrgorac sudjeluju u nagradnoj igri na način da sakupljaju naljepnice u vrijednosti od 50 kn za kupnju navedenog asortimana.
 
Kupac za svakih 50 kn kupljenog goriva ili robe široke potrošnje dobije po jednu naljepnicu.
 
Nakon što skupi 20 takvih naljepnica u ukupnom iznosu od 1.000,00 kn, kupac iste lijepi unutar Knjižice nagradne igre, dok s unutarnje strane kartice ispisuje osobne podatke: Ime i prezime, adresu, poštanski broj i mjesto stanovanja, telefonski broj ili e-mail adresu te broj jednog od računa u vrijednosti 50 kn ili više. Nakon što je skupio gore navedeno i unio osobne podatke, kupac karticu ubacuje u prozirnu plastičnu kutiju, vidljivo izloženu, na benzinskoj postaji Pivac, Šetalište Mate Raosa 5, Mesne Industrije Braća Pivac d.o.o. iz Vrgorca.
 
Sve neispravno popunjene, nepotpune ili oštećene kartice biti će isključene iz završnog izvlačenja nagrada.
 
 
Fond nagrada sastoji se od sljedećih nagrada :
 
Nagrada: Osobni automobil marke Volkswagen Take up! 1.0 u vrijednosti od 66.756,97 kn
Nagrada: 5 poklon bonova Mesne Industrije Braća Pivac d.o.o. u vrijednosti proizvoda od 1.000,00 kn
Nagrada: 10 poklon bonova Mesne Industrije Braća Pivac d.o.o. u vrijednosti proizvoda od 500,00 kn
Nagrada: 15 poklon bonova Mesne Industrije Braća Pivac d.o.o. u vrijednosti proizvoda od 250,00 kn
Javno izvlačenje nagrada održat će se na benzinskoj postaji Pivac, Šetalište Mate Raosa 5, Vrgorac, Mesne Industrije Braća Pivac d.o.o. iz Vrgorca, dana 24.12.2015 g. s početkom u 12 sati.
 
Dobitnici će biti objavljeni u roku od 8 dana od izvlačenja nagradne igre na Internet adresi www.pivac.hr.
 
Imena dobitnika biti će objavljena na našim internetskim stranicama u roku od 8 (osam) dana od izvlačenja, a u istom roku dobitnici nagrade biti će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana.
 
Dobitnici svoje nagrade mogu podići u sjedištu priređivača na adresi: Mesna Industrija Braća Pivac d.o.o., Težačka 13, 21 276 Vrgorac, uz predočenje osobne iskaznice.
 
 
Pregleda: 2062  Napisano: 24.09.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u