Catalog.hr

Nedjelja, 28. 11. 2021. Online 329 korisnika
Država

NAGRADNA IGRA „U 10 KORAKA DO IDEALNOG CORSA SUVOZAČA“

 

Uključite se u našu nagradnu igru „U 10 koraka do idealnog Corsa suvozača“ koja traje od 6. srpnja do 26. srpnja 2015.

U navedenom periodu posjetite web stranicu www.ohkonfigurator.com.hr, navedite zahtjevane podatke (ime, prezime, broj telefona, e-mail adresu), prihvatite Pravila nagradne igre te odgovorite na deset ponuđenih pitanja. Odgovori na pitanja dovest će do rezultata koji će vam otkriti kakav je vaš idealan suvozač u novoj Corsi. Odgovaranjem na pitanja upoznat ćete se i s premium tehnologijama dostupnima u ovom automobilu kao što su način vožnje City, upozorenje na bočni mrtvi kut, prednja kamera Opel Eye, glasovno upravljanje i tako dalje.

 

Javno izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 28. srpnja 2015. godine u 10:00 sati. Izvlačenje dobitnika će se odvijati elektronskim putem, principom slučajnog odabira iz baze podataka koja se radi na temelju pristiglih prijava. Imena dobitnika objavit će se ovdje, na našoj web stranici, te na Opel Hrvatska Facebook stranici.  Nagradni fond sastoji se od:

 

- 3 x dvodnevni (vikend) aranžman za dvije osobe u Salzburgu (Austrija) u hotelu s 4 zvjezdice s uključenim doručkom. Dobitnici tijekom dvodnevnog aranžmana dobivaju na korištenje Opel Corsu s plaćenim gorivom te karticu Salzburg Card

 

- 1 x igračka autić Opel

 

- 5 x putna šalica Opel Corsa

 

Nagradnu igru organizirali smo u suradnji s Turističkom zajednicom grada Salzburga, koji je svjetski  poznat kao rodni grad Wolfganga Amadeusa Mozarta i mjesto gdje je stvarao svoju glazbu, kao pozornica za Salzburške festivale i kao mjesto snimanja "The Sound of Music". Saznajte više o Salzburgu, baroknom gradu koji očarava svojim romantičnim uličicama, prostranim trgovima i starim gradom pod zaštitom UNESCO-a.

Pregleda: 1649  Napisano: 10.07.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u