Catalog.hr

Nedjelja, 28. 11. 2021. Online 316 korisnika
Država

O nama

Danas možete realizirati sve što poželite! U Iverpanu ćemo vas u tome podržati izborom najpogodnijih proizvoda i materijala za izradu namještaja i uređenje doma uz maksimalno poštivanje vaših zamisli i prostora. Učinite svoj dom drugačijim, posebnim i prepoznatljivim!

 

IVERPANOVA PRIČA

Iverpan je lijepa priča hrvatske tvrtke osnovane 1991. godine, vizijom jedne vrijedne obitelji vođene idejom kako učiniti svoj dom jedinstveno ugodnim za život. Rezultat toga je bogata ponuda proizvoda izvrsnih estetskih i funkcionalnih karakteristika, s pozitivnim zdravstvenim i ekološkim utjecajem na čovjeka i okoliš. Prenoseći visoke kriterije izvrsnosti proizvođača pločastih materijala te izrađujući namještaj iz materijala inspiriranih prirodom, unosimo savršenstvo prirode u vlastiti dom koji će svakog inspirirati. Živjeti s prirodom, najmanje je čime si možemo ugoditi.

Iverpan je postepeno rastao savladavajući na svom putu niz izazova i usvajajući najbolje iz bogate suradnje sa svojim poslovnim partnerima. Od samo nekolicine zaposlenika narastao je na preko 170 zaposlenih, uvodeći nove tehnologije u proizvodne procese za što je dobio i nagradu Zagrebačke županije. Sve veća podrška i sve bolje pozicioniranje na tržištu rezultat je ulaganja u modernizaciju tvrtke osobito u novom Iverpanovom centralnom proizvodnom pogonu u Donjoj Zelini, trenutno najmodernijem pogonu za obradu pločastog materijala u Republici Hrvatskoj.


Pregleda: 28   Napisano: 22.11.2021. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u