Catalog.hr

Petak, 30. 09. 2022. Online 307 korisnika
Država

Pevex mora mijenjati ime

 

 

 

Pobjeda bračnog para Pevec: Pevex mora mijenjati ime!
 

Zdravko Pevec je potvrdio da je spor riješen u njegovu korist!
 
Kaže da tu nije samo jedno rješenje, već dva. "Oni su registrirali dva žiga Pevec", kaže nam.
 
Pevec s Pevexom nema samo jedan spor, već njih 17 te da se svaki od njih odnosi na brend. "Znači, za sve brendove koje koriste ili su koristili... Ovo su, zapravo, zadnji njihovi registirani brendovi - to je ovaj X, a ima i onaj 'Tako lako'", pojašnjava nam. 
 
 
"Kada je 2016. godine došla nova Uprava, ekipa u kojoj sam i ja bio jer su me pozvali da sudjelujem i pomažem, rekli su da ćemo sve dogovoriti. Kada je stečajni sam sebe imenovao za predsjednika Uprave, onda su rekli: 'Sačekajmo Zdravko još mjesec dana', kad je prošlo još mjesec dana rekli su da ne rade s onima s kojima su u sporu".
 
I tada je sam ponudio da se to pitanje riješi, no, nikada nije došlo do nagodbe. "Tužbe moraju biti. Ako kod njih ima imalo razumijevanja, vjerojatno ćemo se dogovoriti i nagoditi".
 
Ako koriste moje ime, na neki način ga moraju i platiti.
 
 
Pevec asortiman
 
 
Podsjetimo, prvu novu trgovinu otvorili su u Vrbovcu, a tvrtku Pevec oprema, sada preimenovanu u Pevec d.o.o.. vode njihovi sinovi Davorin i Danijel.
 
Pevec trgovine imaju sličan asortiman kao bivš trgovački lanac bračnog para Pevec koji se danas, nakon što su ga preuzeli Mario Radić i njegovi ljudi zove Pevex.
 
"Vidite, svi znaju, pa i vrapci na grani, da Pevec nije uništio firmu Pevec. Ona je odlično poslovala, bila je među pet najvećih u državi, u neprehrani je bila prva u zemlji. A kada stvorite tako veliku i uspješnu firmu, postoje veliki apetiti da je netko i preuzme. I to se nama, nažalost, dogodilo.
 
Ostali smo bez svega. Uostalom, svi vide i danas da je naša firma i dalje ostala broj jedan, kao što je i nekad bila.
Nismo je uništili, stavili lovu u džep i otišli dalje. Ne, firma je i dalje najuspješnija, a nas dvoje danas kao pogorelci krećemo od nule...", rekao je bračni par.
 
Iza bračnog para Pevec ostali su crni dani, no krenuli su ispočetka te se - baš poput Fenixa - dostojanstveno izdigli.
 
 


Pevec asortiman

Pregleda: 136   Napisano: 14.09.2022. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u