Catalog.hr

Četvrtak, 04. 06. 2020. Online 352 korisnika
Država

Info

 

Osim maloprodajnog lanca rasprostranjenog po cijeloj Hrvatskoj, uređenog kako bi svakome olakšali izbor i odluku za naše kupce nudimo i sljedeće:

* Besplatnu dostavu u krugu 20 km
* Besplatna dostava na kućnu adresu na udaljenosti 20km.
* 3D vizualizacije
 
Opet, kako bismo našem kupcu olakšali i potpuno mu pomogli pri odluci o uređenju prostora, omogućili smo 3d vizualizaciju odabranih artikala u vašem prostoru.

Sve što vi trebate, uza pomoć naših djelatnika odabrati potrebno, a naši dizajneri će to prenijeti na papir kako biste na licu mjesta unaprijed vidjeli kako će vaš prostor izgledati.
Sve što je sa vaše strane potrebno, su mjere prostora, a za ostalo će se pobrinuti naši djelatnici.
 
3D vizualizacija
 
Često puta jednostavno ne možemo zamisliti kako će nešto izgledati u prostoru, pa čak i odustajemo zato jer nismo sigurni ili što je još gore, donesemo odluku koja na kraju nijje ono što smo željeli.
 
Fero-term vam nudi mogućnost 3D vizualizacije vašeg prostora sa artiklima koje ste odabrali, jedino što vi trebate je dati dimenzije prostora i uz pomoć naših trgovaca odabrati asortiman, a naši će dizajneri vašu viziju prenjeti na papir kako biste bili sigurni u odabir.
 
Pogledajte nekoliko statičnih primjera vizualizacije, a za potpun doživljaj projekta, napravite download ViSoft programa i pogledajte kako se  kamera rotira po cijelom prostoru i omogučava vam pogled sa svih strana.
 
 
Izvor: Fero-Term
 

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u